Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Біндюг Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Біндюг Д. О. 
Ритмічність росту тварин у взаємозв’язку із рівнем споживання корму [Електронний ресурс] / Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 532.379 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Коваленко В. Ф. 
Перетравність поживних речовин корму за різних режимів годівлі свиней [Електронний ресурс] / В. Ф. Коваленко, І. Б. Баньковська, О. А. Біндюг, С. Г. Зінов’єв, О. Ю. Канюка, О. О. Вагідова, Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Біндюг Д. О. 
Динаміка гематологічного стану крові свиней за різних умов годівлі [Електронний ресурс] / Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2013. - Вип. 63. - С. 77-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_63_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.233 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Волощук В. М. 
Розвиток внутрішніх органів свині за різних технологій годівлі [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, О. А. Біндюг, Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2014. - Вип. 64. - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_64_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 240.632 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Біндюг Д. О. 
Баланс азоту та інкреція креатиніну за різних режимів годівлі свиней [Електронний ресурс] / Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2013. - Вип. 62. - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_62_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.343 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Біндюг О. А.  
Перетравність і баланс поживних речовин корму за осциляторної годівлі свиней [Електронний ресурс] / О. А. Біндюг, С .Г. Зінов’єв, П. В. Денисюк, Д. О. Біндюг // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 6. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_6_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 146.082 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Волощук В. М. 
Якість продуктів забою за осциляторного режиму годівлі молодняку свиней [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, Д. О. Біндюг, С. А. Манюненко // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 1. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_1_6
Досліджено якість туш свиней, хімічний склад та фізико-хімічні показники якості м'яса та шпику за умов різних режимів годівлі молодняку свиней полтавської м'ясної породи: нормованого рівномірного (контроль) та нормованого нерівномірного, ритмічно-осциляторного з поступовою зміною раціону за масою на 20 %. Застосування осциляторного режиму годівлі вірогідно не вплинуло на забійні показники та якість продуктів забою відгодівельних свиней. Морфологічний склад туш свиней за різних режимів їх годівлі був у межах фізіологічної норми та суттєво не відрізнявся між собою. Кількість м'яса, шпику та кісток у тушах контрольних і дослідних свиней становила відповідно 55,5 та 56,4 %, 32,8 та 32,9 %, 11,7 та 10,7 %, що є типовим для цього віку та генотипу. Виявлено тенденційну зміну окремих показників якості м'яса свиней у разі осциляторної годівлі, а саме, зростання кількості жиру на 19,95 % та фосфору на 11,76 %, зниження інтенсивності забарвлення на 15,06 %, а також активної кислотності на 0,72 %. Серед показників, що характеризують якість м'яса, найбільш варіабельними у піддослідних свиней виявились такі: кількість жиру та втрати під час його термічної обробки. Загальної вологи у шпику свиней контрольної групи було на 2,9 % менше у порівнянні з тим, що одержаний від тварин дослідної групи. Температура плавлення його була нижчою у свиней контрольної групи на 2 C.
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.896 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Сідашова С. О. 
До методики привчання імпортних кнурців різних типів вищої нервової діяльності на чучело свині [Електронний ресурс] / С. О. Сідашова, В. Ф. Коваленко, О. А. Біндюг, Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2010. - Вип. 58. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2010_58_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 800.449 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Зінов’єв С. Г. 
Білковий профіль крові свиней за згодовування їм ГМ-сої [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, С. О. Семенов, О. А. Біндюг, Д. О. Біндюг. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 552.329 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Зінов’єв С. Г. 
Перетравність поживних речовин корму за використання магнієвмісної кормової добавки [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, Д. О. Біндюг, О. А. Біндюг, С. А. Манюненко // Науково-технічний бюлетень. - 2016. - № 115. - С. 82-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2016_115_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.37 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Зінов’єв С.Г. 
Якість спермопродукції кнурів за умов використання ферментованого корму [Електронний ресурс] / С.Г. Зінов’єв, О. А. Біндюг, Д. О. Біндюг // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 169-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 887.326 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Зінов’єв С. Г. 
Фізіологічна та економічна мотивація використання білкових кормів при вирощуванні свиней [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 108-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.179 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Зінов’єв С. Г. 
Засвоєння поживних речовин корму за умов використання функціональної кормової добавки [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, Д. О. Біндюг, С. А. Манюненко // Свинарство. - 2017. - Вип. 69. - С. 176-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2017_69_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.594 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Зінов’єв С. Г. 
Обгрунтування розробки та застосування функціональних фітопрепаратів для стимуляції сперматогенезу кнурів-плідників [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, Д. О. Біндюг // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 234-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.847 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Зінов’єв С. Г. 
Бактерицидна активність препаратів з Juglans regia до мікрофлори тваринницьких приміщень в органічному свинарстві [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, А. Ф. Курман, Д. О. Біндюг, П. Ю. Грубіч, Л. В. Лепета // Свинарство. - 2020. - Вип. 74. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2020_74_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.445 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Зінов’єв С. Г. 
Якість шпику та жирнокислотний склад м’яса свиней за використання у їх раціонах ГМ-сої [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, С. А. Манюненко, Д. О. Біндюг // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2018. - Вип. 19, № 2. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2018_19_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.687 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського